Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Αύριο : Panelladikh Apergia Ayrio Xeirofreno Sta Mmm Symmetexoyn Kai Ta Ploia 5w News - Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Απεργία Αύριο : Panelladikh Apergia Ayrio Xeirofreno Sta Mmm Symmetexoyn Kai Ta Ploia 5w News - Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία. Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό.

Dwu6m7bfftur M
Dwu6m7bfftur M from www.ertnews.gr
Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν.

Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα.

Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργιες αυριο. Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η αδεδυ αύριο τετάρτη, με επίκεντρο. Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία.

Μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο ναβάλνι μετά την απεργία πείνας. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας.

Apergia Poioi Apergoyn Ayrio Pempth 14 12 Analytikh Lista Eidhseis
Apergia Poioi Apergoyn Ayrio Pempth 14 12 Analytikh Lista Eidhseis from www.dikaiologitika.gr
«παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η αδεδυ αύριο τετάρτη, με επίκεντρο. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα

Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές.

Tο μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους στην εστίαση από 12 ιούνη. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr.

Ouf 7ylgjhbw M
Ouf 7ylgjhbw M from i.ytimg.com
Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία.

Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία.

«παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Tο μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται.